УЗГОДЖЕННЯ МЕТОДИЧНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ТА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ З СТЕЙКХОЛДЕРОМ

Викладачі кафедри регулярно проводять зустрічі з керівниками діючих автотранспортних підприємств на яких здобувачі вищої освіти проходять виробничу, технологічну та переддипломну практики. Наслідком цих обговорень являються узгодження науково-методичного забезпечення з дисциплін професійного спрямування спеціальності 274 Автомобільний транспорт.

Узгодження освітньо-професійних програм спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» з начальником АТЦ ПрАТ «Южкокс» Віталієм Орлом (кафедра ААГ, травень 2022 року)

На останній зустрічі з директором автотранспортного підприємства ТОВ ПРОМЗІПАКТИВ Шостаком Романом Васильовичем та доцентами кафедри Шматком Д.З. та Авер’яновим В.С. були розглянуті та внесені деякі корективи у навчальні плани освітньо-професійної програми здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 274 Автомобільний транспорт.

Також обговорювались питання подальшого працевлаштування випускників спеціальності 274 Автомобільний транспорт з директором ТОВ ПРОМЗІПАКТИВ Шостаком Р.В., який являється стейкхолдером, і приймає активну участь у обговорення планів підготовки бакалаврів та магістрів.